Lærlingsamling 15. november

2. års lærlinger        

Påmeldingsfrist fredag 21. oktober

Læretida nærmer seg slutten for noen, og Opplæringskontoret inviterer aktuelle lærlinger til samling på Gjøvik,- Gjøvik Vandrerhjem- Hovdetun. 

Vi anbefaler sterkt å prioritere denne samlingen, da programmet i sin helhet vil dreie seg om fagprøven. Målet vårt er å gi informasjon om, og skape trygghet i forhold til prøveavleggelsen. En representant fra en prøvenemnd vil blant annet være til stede.


PÅMELDINGSINFORMASJON: 
Meld deg på innen fredag 21. oktober                
Epost: [email protected]                               
Tlf. : 61 16 55 32
SMS: 94 01 94 85

Invitasjon sendes på sms til aktuelle lærlinger, i uke 40

REISE:
Noen tips til hvordan du kommer deg til Gjøvik med kollektivtransport:
Det går tog fra Oslo S til Gjøvik stasjon (R30). Fra Oslo lufthavn Gardermoen går det tog til Moelv, hvor man må bytte til buss (linjenummer 100) som går til Gjøvik.

Tog Oslo lufthavn – Moelv: Linje R10
Tog Oslo S – Gjøvik: Gjøvikbanen, linje R30
Busstider Moelv – Gjøvik skysstasjon: Linjenummer 100

(Ekspressbussen mellom Oslo/Gardermoen og Gjøvik har dessverre ikke startet opp igjen drift etter koronapandemien. Det er lurt å være tidlig ute med å sjekke hvordan du skal komme deg til Gjøvik, hvis du ikke skal kjøre egen bil/sitte på med noen).

Det er gangavstand fra Gjøvik stasjon til Gjøvik Vandrerhjem – Hovdetun. Har du spørsmål når du ankommer Gjøvik, kan Svein Tore kontaktes på mob. 93086225.

Vi bestiller og sender flybillett til dere som ønsker det (med avreise mandag ettermiddag/kveld). Det er viktig at de som ønsker at vi bestiller fly, skriver hvilken flyplass dere ønsker å reise fra, og epost-adressen dit reisedokumenter skal sendes, i påmeldingen! Flybilletter bestilles eventuelt 30.10.22
(vi må ha beskjed i god tid før samlinga dersom du ikke kan komme likevel. Ved uteblivelse uten gyldig sykemelding, må flybilletten dekkes av lærlingen).

Ta vare på alle kvitteringer på reiseutgifter, da dere leverer reiseregning før hjemreisen. Reiseutgiftene dekkes av Opplæringskontoret (billigste reisemåte!).

OVERNATTING:
Dere bor i dobbeltrom på Gjøvik Vandrerhjem og spiser alle måltider i deres kantine, alt på vår bekostning. Skriv i påmeldingen, hvis du har spesielle ønsker om romkamerat 🙂
(NB! kommer du mandag kveld, må du eventuelt ha med deg mat til denne kvelden selv).

Håndkle og sengetøy ligger på rommene. . Gratis internett og parkering.

TA MED DEG ARBEIDSBOKA!
Husk å melde fra til lærebedriften om at du trenger fri for å delta på treffet.

AGENDA FOR SAMLINGEN:


Vi gleder oss til et hyggelig og lærerikt treff!
Hilsen oss på Opplæringskontoret 🙂