Lærlingsamling 18.-19. feb.

1. års lærlinger        

Påmeldingsfrist fredag 24. januar

Det nærmer seg tid for å samle Opplæringskontorets første års lærlinger til seminar på Starum.
Vi håper alle er godt i gang og har funnet seg vel til rette på lærestedet sitt.

Hensikten med treffet, ut over det faglige, er at alle 1. års lærlinger innen Hestefaget skal møtes, utveksle erfaringer og bli litt kjent. I tillegg ønsker vi å kommunisere direkte med alle lærlinger innenfor Opplæringskontoret, slik at dere vet litt mer om hvem vi er og hva vi gjør.
Ut fra evaluering av tidligere treff, ser vi at de fremmøtte har hatt stort utbytte både faglig og sosialt, og vi oppfordrer derfor alle til å melde seg på!


PÅMELDINGSINFORMASJON: 
Meld deg på innen fredag 24. jan.                       
Mail: [email protected]                               
Tlf. : 61 16 55 32
SMS: 94 01 94 85

Invitasjon sendes til aktuelle lærlinger mandag 13. jan.

REISE:
Vi bestiller og sender flybillett til dere som trenger det (med avreise mandag ettermiddag/kveld). Det er viktig at dere som må fly, skriver hvilken flyplass dere ønsker å reise fra, og adressen dit reisedokumenter skal sendes, i påmeldingen! Flybilletter bestilles 30.1.2020
(vi må ha beskjed i god tid før samlinga dersom du ikke kan komme likevel. Ved uteblivelse uten gyldig sykemelding, må flybilletten dekkes av lærlingen).

Nettbuss ExpressNX15 til Gjøvik, går fra Bussterminalen i Oslo, og har stopp på Oslo lufthavn Gardermoen. Ved ankomst Bilitt kan dere kontakte Svein Tore (tlf.93086225), så blir dere hentet. (Det er ca. 2 km. til Norsk Hestesenter fra Bilitt)
Busstider: Nettbuss ExpressNX15

Ta vare på alle kvitteringer på reiseutgifter, da dere leverer reiseregning før hjemreisen. Reiseutgiftene dekkes av Opplæringskontoret (billigste reisemåte!).

OVERNATTING:
Dere bor i dobbeltrom på Norsk Hestesenters kurshotell og spiser alle måltider i deres kantine, alt på vår bekostning. Skriv i påmeldingen, hvis du har spesielle ønsker om romkamerat 🙂
(NB! kommer du mandag kveld, må du eventuelt ha med deg mat til denne kvelden selv).

Ta med deg håndkle og såpe, for det finnes ikke på rommene.

Her finner du et oversiktsbilde over området på Starum Dronebilde

TA MED DEG ARBEIDSBOKA!